Рівненщина: безпека понад усе!

Рівненщина: безпека понад усе!

11.04.14 10:26 0 790
9 квітня 2014 року на базі Національного університету водного господарства та природокористування було проведено другий тур Всеукраїнської студентської олімпіади з «Безпеки життєдіяльності».

В рамках заходу, в якому взяли участь Державтоінспекція Рівненщини, Державна служба з надзвичайних ситуацій та служба екстреної медичної допомоги, відбулася демонстрація спецтехніки і обладнання даних служб. Захід розпочався з вступного слова представників усіх вищезазначених служб, також до присутніх звернувся ректор університету, який подякував усім присутнім за участь. На території зібралося близько двохсот студентів, а також просто охочих подивитися на справді цікаве дійство. Всі бажаючі мали можливість оглянути всю техніку не тільки візуально, адже представники спецслужб охоче показували свої спецзасоби в імітованих ситуаціях, які зазвичай виникають у їх роботі.

Працівники Державтоінспекції продемонстрували зразки своєї спеціальної техніки і обладнання. Зокрема нові патрульні автомобілі «Тойота Пріус» та мотоцикли, а також прилади для вимірювання швидкості Трукам та Візир, прилад для визначення стану алкогольного сп’яніння – Драгер, та інші. Всі охочі мали змогу поставити інспекторам питання, що їх цікавлять, та отримати вичерпні відповіді, а також безпосередньо взяти участь у наглядних експериментах, таких як вимірювання стану сп’яніння та швидкості руху.

Усі відвідувачі залишилися задоволені заходом, оскільки могли в повсякденному житті побачити і відчути наскільки є важливою, важкою і відповідальною робота Державтоінспекції, Служби надзвичайних ситуацій та медиків.

Прес-служба ВДАІ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Найкращу українську ...
Наступна новина: Закон України «Про внесення ...

КОМЕНТАРІ