У Рівненській області державтоінспекція відкрила свої двері учням

У Рівненській області державтоінспекція відкрила свої двері учням

11.04.14 15:57 0 737
Працівники ДАІ Рівненщини постійно проводять профілактичну роботу серед дітей, спрямовану на формування у них свідомого ставлення до необхідності неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

Цього разу, в рамках проведення «Тижня з безпеки дорожнього руху», до Державтоінспекції на День відкритих дверей завітали учні початкових класів НВК №1 міста Рівного. Цей день малеча запам’ятає надовго, адже, саме вони отримали безліч позитивних емоцій та необхідних знань по безпеці дорожнього руху.

Зустрів дітей біля дверей Державтоінспекції заступник начальника відділу ДАІ в Рівненській області – Віктор Мороз. Після чого розпочалася екскурсія по території відділу Державтоінспекції. Діти розпочали знайомство з Державтоінспекцією з чергової частини, потім відвідали музей ДАІ, який знаходиться у самому приміщенні адмінбудівлі, де ознайомилися з історією Рівненської Державтоінспекції, її спортивними здобутками і трофеями. Також вразила дітей експозиція з фотографіями наслідків від дорожньо-транспортних пригод. Кожен з них хотів дізнатися як трапилася та чи інша автопригода у якій травмувалися та загинули люди. У свою чергу старший інспектор з профілактичної роботи ВДАІ УМВС капітан міліції Тетяна Гордійчук розповіла чому трапляються ДТП та за яких причин.

Особливу цікавість у дітей викликала демонстрація спеціальної техніки, технічних пристроїв та засобів, які використовуються в службі ДАІ. Найбільше захоплення у малечі викликала можливість покататися в патрульному автомобілі та мотоциклі.

Насамкінець працівники ДАІ провели для малечі цікаві конкурси та вікторини по Правилах дорожнього руху, за правильні відповіді в яких, діти отримали тематичні подарунки.

Прес-служба ВДАІ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ