У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

11.04.14 08:06 0 694
За добу до міліції надійшло 26 повідомлень про скоєння крадіжок. За 25 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- До міліції повідомив 26-річний Олександр з Сарненського району, що невідома особа у нічний час викрала його мотоцикл, який він залиши на вулиці поблизу одного з розважальних заходів. Проведеними заходами міліціонери оперативно встановили місце знаходження викраденого майна. Правоохоронці виявили транспортний засіб в лісовому масиві поблизу населеного пункту та повернули власнику.

- Міліціонери встановили, що крадіжку з будинку 52-річного Олександра з Дубно скоїв 64-річний рівнянин Василь. Зловмисник, скориставшись відсутністю власника, заволодів мобільним телефоном потерпілого. Сума збитку встановлюється.

- До міліції повідомила 48-річна Лариса з Корецького району, що у нічний час невідомі особи скоїли крадіжку з магазинку. Зловмисники проникли до приміщення, шляхом пошкодження решітки вікна, та заволоділи продуктами харчування на суму близько 400 гривень.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівництво міліції ...

КОМЕНТАРІ