Рівненщина: колишня безробітна відкрила тренажерний зал

Рівненщина: колишня безробітна відкрила тренажерний зал "Вітамін"

11.04.14 11:12 0 1295
Популяризація здорового способу життя спонукає все більше охочих займатись спортом, відвідувати басейни, стадіони, спортклуби, тренажерні зали та ін. На галузь надання таких послуг має найшвидші темпи зростання та поки що незначну конкуренцію. Це бізнес, який набирає обертів і тому є одним із найперспективніших напрямів вкладення коштів. Саме тому ідея бізнесу з відкриття тренажерного залу є дуже актуальною і перспективною.

Приємний подарунок жителям Здолбунова й усім охочим підтримувати гарний стан здоров’я вдалося зробити приватному підприємцю Марині Гаврильчик, яка відкрила тренажерний зал «Вітамін».

Ще недавно пані Марина перебувала на обліку в Здолбунівському районному центрі зайнятості і мріяла поєднати свою професійну діяльність зі спортом. Як каже сама Марина, за допомогою фахівців центру зайнятості вона змогла втілити в життя мрію свого життя: працювати у сфері спортивних послуг.

Перебуваючи на обліку, Марина відвідувала заходи і семінари, на яких отримала вичерпну інформацію про можливості відкриття власної справи, умови отримання одноразово виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, здобула знання на курсах «Підприємець-початківець» у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, успішно захистила свій бізнес-план.

«Спочатку була ідея – невід’ємна частина будь-якого бізнес-плану. Важливо було чітко визначити для себе, напрямок діяльності, яким буде майбутній відвідувач, орієнтуватись на різні вікові групи, розмістити рекламу», - ділиться своїми міркуваннями бізнес-леді Марина.

Організаційна робота завершена, і тренажерний зал «Вітамін» у місті Здолбунові розпочав свою діяльність. У залі є всі умови для комфортного і, головне, ефективного зайняття спортом. Тут є простора зала, де зосереджено чимало спортивних знарядь і різноманітних тренажерів (бігових доріжок, гир, штанг, високоякісних велотренажерів), є роздягальня, кімната відпочинку, спеціальне покриття для підлоги. Ремонт приміщення зроблено якісно, все чисто й акуратно. Відвідувачів привітно зустрічає адміністратор, та й сама господиня залу Марина завжди у відмінній формі: енергійна, усміхнена, добре розуміє специфіку своєї роботи і готова бути корисною всім, хто дбає про своє здоров’я, пропонуючи індивідуальний підхід до кожного.

- При правильному підході до занять у тренажерному залі всі системи організму людини отримують ефект оздоровлення та зміцнення, заняття сприяють попередженню розвитку захворювань, пов’язаних з серцево-судинною системою та опорно-руховим апаратом, роблять людину здоровою і подовжують активне довголіття, що особливо актуально у наш час, коли у багатьох робочий день проходить за комп’ютером, - розповідає Марина Гаврильчик. - Отже, є впевненість, що клієнтів у тренажерному залі буде достатньо, адже чисельність людей, які хочуть стежити за своєю фігурою і здоров’ям, постійно збільшується.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ