Сергій Надал зустрівся з ініціативною групою тернополян щодо питання навколо стадіону «Текстерно»

Сергій Надал зустрівся з ініціативною групою тернополян щодо питання навколо стадіону «Текстерно»

11.04.14 14:10 0 641
10 квітня міський голова Сергій Надал зустрівся із забудовником та ініціативною групою тернополян щодо питання навколо стадіону «Текстерно». Під час зустрічі усі сторони погодилися шукати компромісне рішення, щоб врегулювати дане питання.

На зустрічі присутнім було представлено проект, у якому передбачено облаштування нового стадіону біля діючого на території близько 45 соток. Забудовник погоджується на цій території збудувати повноцінний стадіон і ще два спортивних майданчики для громади міста.

«Будівництво нових будинків – це одночасно вкладання коштів у місто, заміна мереж на нові, будівництво дороги, дитячих майданчиків, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Ми маємо можливість це зробити за кошти інвестора та збудувати на даній території повноцінний стадіон, який після облаштування передадуть у комунальну власність».

Дане компромісне рішення ініціативна група обговорить з мешканцями прилеглих до стадіону будинків, а усі запропоновані під час зустрічі пропозиції опрацюють спеціалісти. Чергова зустріч ініціативної групи, забудовників та представників влади відбудеться у понеділок.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Кримчани змушені з 6 ранку ...

КОМЕНТАРІ