На Тернопільщині представили нового керівника обласної міліції

На Тернопільщині представили нового керівника обласної міліції

11.04.14 14:57 0 643
У четвер, 10 квітня, особовому складу управління внутрішніх справ області було представлено нового керівника. Ним став полковник міліції Василь Облещук.

Представлення відбулося за участю директора Департаменту моніторингу та організаційно-інспекторської роботи МВС України Михайла Вербенського. На зустрічі представник міністерства також наголосив на нових принципах роботи міліцейських відомств, зазначивши при цьому, що Тернопільщина у плані забезпечення громадського порядку та контролю криміногенної ситуації завжди була і залишається на високому рівні.

«Часу для «розкачування» немає, тому до роботи треба ставати негайно і з усією відповідальністю, - зазначив Михайло Вербенський. – Ситуація в країні вимагає від МВС забезпечення спокою та громадянської злагоди. Маємо пам’ятати, що кожен з нас несе відповідальність за долю народу. Революція гідності має завершитися становленням гідної людини».

Новопризначений керівник міліції Тернопільщини народився 14 квітня 1958 року у селі Бересток Заліщицького району. Закінчив Львівський державний університет та Українську академію внутрішніх справ, за фахом - юрист.

В органах внутрішніх справ служить з 1980 року. Пройшов шлях від дільничного інспектора до начальника відділу дільничних інспекторів міліції обласного управління внутрішніх справ.

Тривалий час очолював управління громадської безпеки УМВС України в Тернопільській області.

З червня 2009 року обіймав посаду заступника начальника УМВС-начальника міліції громадської безпеки УМВС України в Тернопільській області.

Привітати нового керівника управління прийшли голова ТОДА Олег Сиротюк, перший заступник голови Тернопільської обласної ради Сергій Тарашевський, голова СБУ в області Іван Юлик та прокурор області Юрій Гулкевич.

Під час представлення Василь Облещук подякував громадськості краю та особовому складу за довіру а також пообіцяв сумлінно виконувати покладені на нього обов’язки та завдання.

«Найперше, нам потрібно повернути довіру людей до правоохоронців, - зазначив керівник управління міліції . – І єдиний шлях це зробити - працювати відкрито, чесно та прозоро на благо людей».

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: У Львові та Києві згадували ...

КОМЕНТАРІ