Чернівецька область: на пожежах рятувальники врятували 6 будівель

Чернівецька область: на пожежах рятувальники врятували 6 будівель

12.04.14 08:05 0 725
10 квітня у селі Іспас Вижницького району виникла пожежа в господарській будівлі. Оскільки перекриття будівлі було дерев’яним, то існувала загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Вижниця та сільська пожежна команда села Іспас, які прибули на місце події, оперативно локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Полум’ям знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни, перекриття та покриття будівлі. Оперативні дії вогнеборців дозволили врятувати від знищення господарську будівлю та житловий будинок.

Того ж дня виникла пожежа в житловому будинку в селі Оршівці Кіцманського району. Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого поширення вогню, адже поруч із місцем виникнення пожежі знаходилися ще один житловий будинок та дві господарські будівля. Рятувальники за лічені хвилини ліквідували пожежу. Полум’ям пошкоджено речі домашнього вжитку. Завдяки бійцям ДСНС від знищення вдалося врятувати два житлові будинки та дві господарські будівлі.

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Чернівецької області ліквідували 5 пожеж, під час яких врятовано від знищення 6 будівель та 1 автомобіль. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «ПриватБанк» ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ