Буковинські міліціонери вилучили підакцизних товарів на суму понад 1 мільйон 200 тисяч гривень

Буковинські міліціонери вилучили підакцизних товарів на суму понад 1 мільйон 200 тисяч гривень

12.04.14 14:12 0 752
Працівники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернівецькій області виявили майже 9 тисяч літрів спирту та 167 тисяч пачок цигарок, які перевозили у вантажівці без відповідних документів.

На виконання наказу МВС України «Щодо протидії незаконному обігу спирту та лікеро-горілчаної продукції» в ході отриманої оперативної інформації чернівецькі правоохоронці зупинили вантажний автомобіль. Він рухався у напрямку Чернівці-Хотин.

Міліціонери під час огляду вантажного відсіку транспортного засобу виявили та вилучили 8800 літрів спирту на суму близько 202 тисячі гривень, 52 000 пачок цигарок марки «Вічерой», маркованих марками акцизного збору України та 115 000 пачок цигарок марки «Марбле», не маркованих марками акцизного збору на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

Водій вантажівки – 38-річний мешканець Хотинського району – повідомив, що вантаж він погрузив на одній із поштових фірм та мав доправити до Івано-Франківська. Чоловік відмовився надавати пояснення правоохоронцям.

За даним фактом слідчим управлінням УМВС відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ