Головний міліціонер Буковини зустрівся із ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС

Головний міліціонер Буковини зустрівся із ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС

12.04.14 09:54 0 705
Начальник УМВС України в Чернівецькій області під час зустрічі із представниками буковинських громадських організацій чорнобильців обговорив проблемні питання.

Перш за все мова йшла про співпрацю правоохоронців та членів організацій, діяльність яких спрямована на захист прав ліквідаторів наслідків та потерпілих від аварії на Чорнобильській АЕС. Керівник буковинського міліцейського відомства зазначив, що присутність «чорнобильців» у складі Громадської ради при УМВС є необхідною. Адже таким чином можна вести безперервний діалог та вирішувати ті проблеми, які наразі найбільше турбують громадськість.

Торкнулися і питання житлового забезпечення ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ, які мають статус ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Начальник УМВС України в Чернівецькій області зазначив, що робота у цьому напрямку активізувалася. Тож є велика ймовірність, що вже зовсім скоро ті, хто найбільше потребує покращення житлових умов, отримають квартири.

Окрім того, представники громадських організацій чорнобильців пообіцяли, що допоможуть міліціонерам у такий нелегкий для нашої держави час. Вони готові разом із правоохоронцями охороняти громадський порядок та забезпечувати безпеку на блок-постах.

Нагадаємо, що 26 квітня 1986 року сталася найбільша техногенна катастрофа в історії людства - вибухнув четвертий реактор Чорнобильської АЕС. У подоланні наслідків атомної аварії у Чорнобилі брали участь понад триста співробітників міліції та пожежної охорони Буковини. 290 із них вже на заслуженому відпочинку. На жаль, атомна катастрофа забрала життя багатьох правоохоронців–ліквідаторів аварії, серед яких і 27 буковинців.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Юні туристи-краєзнавці ...

КОМЕНТАРІ