Чернівчанин намагався передати у слідчий ізолятор марихуану у пакетиках із чаєм

Чернівчанин намагався передати у слідчий ізолятор марихуану у пакетиках із чаєм

12.04.14 11:34 0 760
Чоловік досить творчо підійшов до оформлення посилки своєму товаришу, який знаходиться у СІЗО

33-річний чернівчанин був неодноразово судимий за крадіжки та вживання наркотиків. А коли вийшов на свободу, продовжував підтримувати зв’язки зі своїми товаришами, які лишились за гратами.

Цього разу він вирішив порадувати свого колишнього співкамерника, який знаходиться у Чернівецькому слідчому ізоляторі, марихуаною. А щоб той міг вільно себе відчувати, ще й мобільний у посилку поклав.

Для того, щоб весь цей «скарб» не знайшли, довелося підключити фантазію. Чоловік обережно висипав чай із чайних пакетиків, засипав туди наркотичний засіб та акуратно закрив степлером, ніби так і було. А телефон заховав у банку зі смальцем.

Про всяк випадок, щоб відвести від себе підозру, посилку вирішив відіслати через пошту. Мало того, розповів молодій дівчині-працівниці поштового відділення сльозливу історію про друга, якого посадили ні за що, про те, що він там дуже сумує за своєю коханою зі Львова і, щоб товаришу не було так сумно треба заповнити квитанцію так, ніби ця посилка прийшла до Чернівців із міста Лева.

Не дивлячись на всі хитрощі, зловмиснику не пощастило двічі: і заборонені речі у його посилці виявили, і його самого викрили працівники карного розшуку Шевченківського райвідділу міліції УМВС України в Чернівецькій області

Через таку «турботу» про колишнього співкамерника чоловіку оголошено про підозру у вчиненні правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Дана стаття передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ