Луцьку районну державну адміністрацію очолив Юрій Цейко

Луцьку районну державну адміністрацію очолив Юрій Цейко

12.04.14 15:21 0 780
Голови Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт та облради Валентин Вітер представили нового очільника Луцького району. 10 квітня розпорядженням виконувача обов’язків Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова на цю посаду призначено Юрія Цейка.

Зокрема, Григорій Пустовіт наголосив, що Юрій Цейко насамперед має звернути увагу на економічну складову в районі, наповнення бюджету, кадрову політику та боротьбу з тіньовими методами роботи.

«Корупція – це ржа, яка роз’їдає наше суспільство та країну, тому з нею необхідно боротися. Це - завдання №1 для всіх. Якщо її не подолаємо, то можемо забути про Європейський Союз. Майдан дав нам шанс відродити Україну, а зміни в державі маємо розпочати із себе. Наголошу: керівна посада – не місце для збагачення. Ми – слуги народу. Влада і громада не мають бути по різні сторони барикад. У всіх починаннях повинні йти пліч-о-пліч задля спільної мети», - підкреслив голова облдержадміністрації.

У свою чергу, Юрій Цейко подякував керівництву держави та області за довіру та запевнив громаду, що не зрадить Євромайдан, учасником якого був особисто, а також пам’ятатиме про Героїв Небесної Сотні та докладе зусиль задля розвитку Луцького району.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині за добу ...
Наступна новина: Григорій Пустовіт: “Жоден ...

КОМЕНТАРІ