У Луцьку триває ремонт доріг та прибудинкових територій

У Луцьку триває ремонт доріг та прибудинкових територій

12.04.14 14:59 0 777
У нашому місті триває активний ремонт доріг, які після зими вкрилися вибоїнами. Як поінформував директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький, вчора працівники Луцької ДПМК вклали асфальтне покриття на вул. Львівський. Тут здійснювався поточний ремонт дорожнього покриття.

На вулиці Карпенка-Карого, яка теж знаходиться у незадовільному стані, проведено фрезерування. ж планують приступити до вкладання асфальту. Роботи виконує підприємство «Луцькавтодор».

Минулоріч було відремонтовано дорожнє покриття на проспекті Перемоги. Нині ж, за словами Івана Кубіцького, розпочалися роботи з ремонту тротуарів вздовж цього проспекту. Роботи здійснюють працівники «Луцькавтодор».

Не забуває міська влада й про ремонт прибудинкових територій. На теперішній час тривають активні роботи у дворах на вулиці Володимирській, 108, 110, 112, де працівники Луцької ДПМК уже зняли старе асфальтове покриття, встановлюють бордюри та здійснюють щебеневе підсипання.

Тривають роботи й з капітального ремонту прибудинкової території на вулиці Шота Руставелі, 9, 11, 13. Їх виконують працівники підприємства «Луцькавтодор».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Панькевич: "Нема ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ