В Луцьку студентки грають у волейбол

В Луцьку студентки грають у волейбол

12.04.14 09:11 0 779
З метою популяризації волейболу серед учнівської та студентської молоді, пропаганди здорового способу життя, масового залучення до регулярних занять фізичними вправами комітет про фізичній культурі та спорту Луцької міської ради в рамках спартакіади міста 2014 продовжує здійснювати комплекс спортивно-масових заходів з різними категоріями лучан.

Протягом трьох днів у спортивних залах педагогічного коледжу і технічного коледжу Луцького НТУ проходили волейбольні баталії серед дівчат навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, які відносяться до ІІІ групи команд.

Участь у змаганнях брали вісім команд навчальних закладів нашого міста. На попередньому етапі, шляхом жеребу, команди були поділені на дві групи. До групи А увійшли команди: Луцького педагогічного коледжу, вищого професійного училища, коледжу рекреаційних технологій і права, кооперативного коледжу Львівської комерційної академії. У групі Б боротьбу вели команди: коледжу технологій, бізнесу та права СНУ ім. Лесі Українки, технічного коледжу Луцького НТУ, Волинського державного училища культури та мистецтв і базового медичного коледжу.

В попередніх іграх в одноколовому турнірі до двох перемог визначалися місця команд, які у подальшому в фінальній частині у стикових іграх визначали підсумкові місця команд.

У боротьбі за третє місце команда базового медичного коледжу (керівник Віталій Волчкович) впевнено перемогла дівчат з вищого професійного училища (керівник Сергій Круковець) з рахунком 2:0.

Справжньою окрасою став фінал змагань. Адже у ньому зустрілися давні друзі і суперники, команди Луцького педагогічного коледжу (керівник Володимир Тарасюк) і коледжу технологій, бізнесу та права СНУ ім..Лесі Українки (керівник Оксана Тесунова). Всі чекали на реванш педагогів за минулорічну поразку. Першу партію виграли студентки коледжу технологій, бізнесу та права 25:17. У другій – боротьба загострюється і шальки терезів поперемінно на одній і на другій стороні. Педколедж прагнув реваншу. Здавалося станеться диво і долю поєдинку вирішить третя партія. Педагоги зрівнюють рахунок 20:20. Але після хвилинної перерви студентки коледжу СНУ впевненіше проводять кінцівку партії і перемагають з рахунком 25:22.

Отже, як і у минулорічних змаганнях, перемога з рахунком 2:0 студенток коледжу технологій, бізнесу та права СНУ ім.Лесі Українки і в підсумку перше місце. Другі – студентки Луцького педагогічного коледжу, а треті – майбутні медичні працівники.

По закінченні змагань голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Юрій Волинець нагородив переможців і призерів дипломами.

Комітет по фізичній культурі та спорту

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ