В Луцьку рух заради здоров’я

В Луцьку рух заради здоров’я

12.04.14 17:00 0 721
У рамках заходів до відзначення Всесвітнього дня здоров’я клуби за місцем проживання міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з 1 по 11 квітня організовували і проводили у своїх мікрорайонах серію фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів під гаслом «Рух заради здоров’я».

З цієї ж нагоди 10 квітня на спортивному майданчику клубу «Лучеськ» за адресою вул. Декабристів, 23 відбулися міські змагання «Веселі старти» серед команд клубів за місцем проживання, які організував міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Учасниками змагань стали вихованці клубів за місцем проживання з різних мікрорайонів нашого міста. Організатори змагань запропонували юним спортсменам випробувати свої сили в 5 естафетах з елементами різних видів спорту. Разом з позитивними емоціями юні спортсмени показали свої фізичні якості та активно провели позаурочний час.

За підсумками всіх спортивних випробувань перше місце виборола команда клубу «Олімпія» з проспекту Відродження. Друге місце в клубу «Стріла» з бульвару Дружби Народів району ЛПЗ, а третє місце виборола команда клубу «Атлет», що на вулиці Степана Бандери.

Крім позитивних емоцій, переможці і призери змагань отримали дипломи міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олександр Турчинов: ...

КОМЕНТАРІ