У Луцьку прибирали водоохоронну зону річки Сапалаївка

У Луцьку прибирали водоохоронну зону річки Сапалаївка

12.04.14 08:49 0 748
У місті Луцьку відбувся черговий санітарно-екологічний день з впорядкування та очищення від сміття русла та прибережної захисної смуги річки Сапалаївка та під’їзної залізничної колії дитячої залізниці в районі вулиць Шопена – Задворецької.

Радник міського голови Борис Сорока повідомив, що участь у заході взяли більше 200 осіб з 12 організацій та установ міста.

Так, працівники дитячої залізниці наводили порядок вздовж залізничного полотна, готуючись до відкриття нового сезону.

У свою чергу, колективи Волинської обласної станції переливання крові, Волинської обласної санітарно-епідеміологічної станції, Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, підприємства «Майтім», Луцької міської поліклініки № 1, Міністерства доходів у Волинській області проводили очистку русла річки Сапалаївка від твердих побутових відходів, укріплювали прибережну смугу, ліквідовували стихійні сміттєзвалища, вирубували самосівні кущі та дерева.

Працівники Західно-Бузького басейнового управління водних ресурсів та Волинського обласного управління водного господарства за допомогою спеціалізованого обладнання витягували з річки біля основ мостів шини, будівельне сміття та інші відходи. Цей непотріб створював штучні перепони, які заважали течії річки.

Працівники головного управління Міндоходів України у Волинській області наводили лад на закріпленій за ними території, білили дерева та бордюри.

Для вивезення зібраного під час акції сміття були залучені автомобілі КП «Луцькспецкомунтранс». Загалом, вивезено сім вантажівок на полігон побутових відходів у селі Брище.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: «Усі ...
Наступна новина: Мережа галузі охорони ...

КОМЕНТАРІ