Волинська область: рятувальники Волинської області перемогли у змаганнях з пожежно-прикладного спорту в Польщі (фото, відео)

Волинська область: рятувальники Волинської області перемогли у змаганнях з пожежно-прикладного спорту в Польщі (фото, відео)

12.04.14 17:43 0 746
9 квітня збірна команда волинських рятувальників брала участь у VII Загальнопольському турнірі з підйому по штурмовій драбині в закритих приміщеннях, що відбувся у м.Соколов Подляський Мазовецького воєводства. Учать у змаганнях взяли 110 пожежників-спортсменів підрозділів Державної пожежної служби Республіки Польща, 6 волинських спортсменів-прикладників та представник команди м.Бреста Республіки Білорусь.

За підсумками двох спроб перемогу в турнірі виборов член команди УДСНС у Волинській області - майстер спорту міжнародного класу Олександр Андрійчук. Він зумів піднятись у вікно 4-го поверху учбової башти за 13,3 секунди, що стало новим рекордом цього спортивного майданчику. Ще один представник Волині – майстер спорту Андрій Поліщук зайняв 4-місце.

Переможця та призерів змагань привітав заступник коменданта Мазовецького регіонального управління Державної пожежної служби Республіки Польща полковник Збігнєв Счигель, вручив їм призи і дипломи.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Рівному розповіли про ...

КОМЕНТАРІ