У Волинській області горе-банкіра встановили дільничні інспектори міліції

У Волинській області горе-банкіра встановили дільничні інспектори міліції

12.04.14 09:30 0 712
Близько восьми тисяч гривень видурив у волинян 21-річний мешканець Володимир-Волинського району.

До чергової частини нововолинського міського відділу міліції почали надходити заяви від громадян щодо вчинення відносно них шахрайських дій.

З’ясувалося, що зловмисник, представляючись працівником банку, пропонував населенню послуги з надання кредитів. З цією метою спритник подав оголошення у засоби масової інформації. Аби тримати кредит, попередньо на його рахунок потрібно було перерахувати відповідну суму – від 250 до 500 гривень. Зрозуміло, що чоловік не мав ніякого відношення до надання позики, адже в банківській установі не працював.

– Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, дільничні інспектори міліції встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 21-річний мешканець Володимир-Волинського району, – повідомив заступник начальника Нововолинського МВ В’ячеслав Мартинюк. – Уже зареєстровано п’ять таких фактів.

Слідчим відділенням Горохівського РВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 14 квітня 2014 року – ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ