У Волинській області локачинські міліціонери підбили підсумки роботи за перше півріччя

У Волинській області локачинські міліціонери підбили підсумки роботи за перше півріччя

12.04.14 10:06 0 845
Підведення підсумків оперативно-службової діяльності Локачинського РВ УМВС України у Волинській області відбулося в присутності куратора райвідділу від керівництва області – заступника начальника управління ДАІ УМВС України у Волинській області полковника міліції Михайла Ділая та виконувача обов’язків прокурора району радника юстиції Сергія Хринюка.

Насамперед начальник райвідділу підполковник міліції Володимир Лізаров ознайомив присутніх із результатами роботи підрозділу, зокрема навів конкретні приклади покращення в роботі за окремими показниками оперативно-службової діяльності та вказав на недоліки при виявленні та розкритті окремих кримінальних правопорушень.

Окрім начальника міліції, звітувалися також його заступники, відповідальні за роботу підрозділів слідства, кримінальної міліції, міліції громадської безпеки, та керівники галузевих служб райвідділу – карного розшуку, дільничних інспекторів міліції, державної служби боротьби з економічною злочинністю, кримінальної міліції в справах дітей, державтоінспекції, кадрового забезпечення.

Кожному доповідувачу дали принципову оцінку за результатами діяльності очолюваних підрозділів, на розгляд виносилися проблемні питання та окреслювали шляхи їх вирішення.

За результатами підсумків, роботу районного відділу міліції було визнано задовільною.

– Основним критерієм оцінки роботи міліції в суспільстві є довіра населення до правоохоронців, а найвищою цінністю – людське життя, здоров’я, честь та гідність. Неприпустимими є порушення діючого законодавства, грубість і зверхність до громадян. Міліція – поза політикою, а основним її завданням є захист законних прав та інтересів громадян, – підсумував Володимир Лізаров.

Сергій БІЛОВОЛ,

Локачинський РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юні туристи-краєзнавці ...
Наступна новина: Таблиця коефіцієнтів. ...

КОМЕНТАРІ