У Волинській області євген Мельник вимагає від донецьких телекомпаній зупинити ретрансляцію російських каналів

У Волинській області євген Мельник вимагає від донецьких телекомпаній зупинити ретрансляцію російських каналів

12.04.14 14:17 0 762
11 квітня 2014 року народний депутат України свободівець Євген Мельник скерував депутатський запит, адресований Генеральному прокурору України Олегу Махніцькому щодо невиконання ухвали Київського окружного адміністративного суду від 25 березня 2014 року № 826/3456/14 про зупинення ретрансляції деяких російських телеканалів на Донеччині.

Зокрема, не виконують рішення суду телерадіокомпанія "Цифра Плюс" і "Горизонт" у місті Донецьку, компанія "Мережі кабельного телебачення" у місті Костянтинівка та компанія "Яскраве ТБ" у місті Артемівськ Донецької області.

У запиті йдеться, що всупереч ухвалі Київського окружного адміністративного суду від 25 березня 2014 року № 826/3456/14, відповідно до якої на території України на час судового процесу має бути зупинена ретрансляція низки російських телеканалів ("Первый канал. Всемирная сеть", "РТР – Планета", "НТВ – Мир" і "Россия-24"), і досі чотири компанії на Донеччині не виконують цієї судової ухвали.

Народний депутат просить Генерального прокурора України розглянути факти невиконання ухвали Київського окружного адміністративного суду від 25 березня 2014 року № 826/3456/14 у частині ретрансляції вказаними компаніями російських каналів та внесті відомості про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а також притягнути винних осіб до відповідальності.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Семеро людей загинули на ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ