В Закарпатській області хустські "даішники" радилися з представниками громадськості

В Закарпатській області хустські "даішники" радилися з представниками громадськості

12.04.14 10:50 0 765
Працівники ВДАІ Хуста провели «круглий стіл» з активістами Майдану, автомайданівцями та лідером Дорожнього контролю Закарпаття Ігорем Борисовим.

«Круглий стіл» в Хустському міськвідділі міліції розпочався з вшанування хвилиною мовчання пам′яті загиблої Небесної сотні на Майдані у Києві. Метою ж самої зустрічі стало прагнення змінити негативну думку громадськості про службу ДАІ.

На зустрічі піднімалися такі питання, як нетверезі водії, порушення правил паркування, нетактовна поведінка інспекторів ДАІ, хабарництво. Були визначені конкретні заходи, які будуть проводитися спільно для їх вирішення.

Активно співпрацювати з «даішниками» будуть і автомайданівці. Лідер Автомайдану Закарпаття Юрій Угрин зазначив, що ця професія вже давно скомпрометована. І тільки спільними зусиллями можна покращити імідж працівників інспекції. Керівник Дорожнього контролю краю Ігор Борисов також зауважив: провокувати працівників ДАІ ніхто не збирається. Мета всіх присутніх - змінити думку про дорожню службу. А для цього їм потрібно перш за все змінити свою поведінку. Такі зустрічі з правоохоронцями будуть проводитися і надалі.

Начальник ВДАІ з обслуговування м.Хуст та Хустського району Іван Ізай запевнив, що міліція прикладе всіх зусиль, щоб ситуацію на дорогах змінити.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 276 студентів із Криму ...
Наступна новина: На Волині вшанували в’язнів ...

КОМЕНТАРІ