Закарпаття: на Свалявщині міліція розкрила ряд крадіжок, скоєних неповнолітніми

Закарпаття: на Свалявщині міліція розкрила ряд крадіжок, скоєних неповнолітніми

12.04.14 13:59 0 741
Наприкінці минулого року м.Сваляву сколихнула хвиля крадіжок. Потерпілими від них стали підприємці міста – власники магазинів, перукарні, а також фотосалону. Загалом було викрадено майна майже на 250 тисяч гривень.

Враховуючи специфіку бізнесу даних підприємців, збитки від скоєних крадіжок оцінювались не тільки вартістю викрадених товарів, а й важливою їх цінністю. Тому заходи по розкриттю даних злочинів вимагали від оперативників виважених та професійних дій.

Правоохоронці протягом декількох місяців працювали над розкриттям даних злочинів. І ось нарешті клопітка праця міліціонерів дала результат. У поле зору працівників міліції потрапила група осіб, які на момент скоєння крадіжок були неповнолітніми.

У ході проведення слідчо-оперативних дій було доведено причетність вище вказаних осіб до вчинення даних кримінальних правопорушень. Також працівниками міліції здійснено обшук по місцю проживання даних громадян, звідки вилучено значну частину викрадених речей. Загалом неповнолітні крадії збагатилися на суму близько чверть мільйона гривень.

Як пояснюють самі затримані, крадені речі вони намагалися продавати знайомим, а також через послуги Інтернету.

Як відзначає начальник Свалявського РВ УМВС полковник міліції Людвіг Файт, незважаючи на складну ситуацію в державі, працівники міліції не на словах, а на ділі завжди готові до виконання покладених на них обов’язків, про що красномовно свідчить й розкриття крадіжок в м.Сваляві.

Сергій КУБАШ,

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові висадили Алею ...
Наступна новина: Свято баскетболу серед ...

КОМЕНТАРІ