На прийом до керівника закарпатської міліції завітало майже три десятки громадян

На прийом до керівника закарпатської міліції завітало майже три десятки громадян

12.04.14 15:00 0 912
Аби вислухати всіх 24-х відвідувачів, очільник обласного управління Сергій Шаранич вів прийом удвічі довше, ніж зазвичай.

в УМВС відбувся традиційний прийом громадян керівництвом управління. Цього разу на прийом до в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковника Сергія Шаранича завітало аж 24 громадяни, тож сам прийом тривав удвічі довше, ніж завжди.

Зокрема, вдова померлого міліціонера клопотала про призначення її сім′ї пенсії по втраті годувальника.

Колишня працівниця ОВС просила допомоги у вирішенні її сімейного конфлікту з донькою.

Колишній працівник ОВС має намір поновитися на службі й просив сприяння у цьому.

Представник правозахисної групи поскаржився на один із комерційних банків, який не хоче виконати рішення суду щодо повернення грошового вкладу.

По 4-х розпочатих міліцією кримінальних провадженнях відвідувачі просили активізувати роботу.

А група жителів Міжгірського району приїхала до керівника управління зі словами підтримки на адресу начальника Міжгірського РВ УМВС Ю.Пеци.

Кожного відвідувача Сергій Олексійович уважно вислухав, взявши на особистий контроль вирішення порушених громадянами проблеми.

- Сьогоднішній «рекордний» прийом засвідчив, що питань до роботи міліції у громадян багато,- прокоментував Сергій Шаранич. - Хтось незадоволений роботою слідчих, комусь потрібна допомога. Якщо людина приходить чи приїздить з іншого населеного пункту на прийом до Ужгорода – значить, вона довіряє нам і сподівається на підтримку. Тож ми повинні зробити все, аби вона пішла від нас задоволеною й врешті одержала допомогу. Водночас слід активізувати й роботу керівництва міліції на місцях, аби скаржник не витрачав час на дорогу до Ужгорода, якщо його питання можна вирішити на місці. Я вимагатиму цього від своїх підлеглих. Такі прийоми в УМВС проводитиму мінімум два рази на місяць, як і особисті позапланові виїзні прийоми в усі міськ-райвідділи. Громадяни повинні бути впевнені, що міліція готова їх слухати й вирішувати порушені ними проблеми.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: «Газпром»: ...

КОМЕНТАРІ