Юні туристи-краєзнавці завітали в Кінологічний центр закарпатської міліції

Юні туристи-краєзнавці завітали в Кінологічний центр закарпатської міліції

12.04.14 09:58 0 737
Цікаву екскурсію для юних вихованців Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді провели днями в Кінологічному центрі УМВС України в Закарпатській області.

Олександр Лазар, начальник кінологічного центру, детально розповів про реальні факти допомоги службових собак у розкритті злочинів. Гостям продемонстрували показові виступи чотирилапих помічників правоохоронців.

Діти побачили, в яких умовах живуть собаки у кінологічному центрі, чим вони харчуються і як їх дресирують. Самі ж кінологи дали дітям слушні поради, як виховувати своїх домашніх улюбленців.

Загалом „на службі” в Закарпатській міліції є 22 службові собаки, зокрема в Кінологічному центрі м.Ужгорода їх 12. Разом із міліціонерами розумні та вірні собаки розкривають злочини, патрулюють вулиці, розшукують вибухівку, наркотики тощо. Найбільше тут німецьких вівчарок, є лабрадори, кокер-спанієлі та інші породи собак. Кожна собака пройшла відповідне навчання і, як здалося гуртківцям, «служба» в міліції їм подобається…

Ольга Дорчинець, керівник гуртків
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головний міліціонер ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ