Ужгородські оперативники виявили порушення обігу підконтрольних препаратів в аптеці

Ужгородські оперативники виявили порушення обігу підконтрольних препаратів в аптеці

12.04.14 12:59 0 729
В Ужгороді триває операція «Батискаф», яка спрямована на припинення незаконного витоку наркотичних, психотропних речовин та прекурсорів із медичних закладів й підприємств, які використовують такі речовини у своєму виробництві.

У ході її проведення оперативники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ужгородської міліції задокументували факт незаконної реалізації підконтрольних препаратів.

Фармацевт однієї з аптек Ужгорода здійснила відпуск комбінованого лікарського засібу «Пенталгін ICN» в кількості 60 таблеток, хоча покупець не надав відповідного рецепта. До складу даного препарату входить кодеїн фосфат, який відноситься до ліків, обіг яких в Україні обмежено.

На власника та фармацевта аптеки очікує передбачена законом відповідальність за порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів і психотропних речовин.

P.S. Зазначимо, що правова обізнаність працівників аптечних закладів щодо їх обов’язків та прав, дозволяє уникнути проблем під час перевірок суб’єктів господарювання контролюючими органами, в тому числі силовими структурами.

Операція «Батискаф» триває.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сидір Кізін: «Область ...

КОМЕНТАРІ