«Молода країна, наша Україна, ми - твоє майбутнє молоде життя!»

«Молода країна, наша Україна, ми - твоє майбутнє молоде життя!»

12.04.14 18:00 0 949
10 квітня у селі Ружичанка Хмельницького району відбувся звітний концерт учнів та творчих колективів районної дитячої музичної школи. На сьогоднішній день вихованцями закладу є понад 180 дітей, а навчають їх 21 педагог.

Цього дня вихованці музичного закладу - лауреати та переможці пісенних міжнародних, всеукраїнських фестивалів та конкурсів, ансамблі гітаристів, баяністів та бандуристів, виконали близько тридцяти найяскравіших музичних творів. У програмі концерту прозвучали твори українських авторів та композиторів, українські народні пісні, а також твори великих зарубіжних митців. Для огляду були представлені навіть хореографічні номери. Також було організовано художню виставку.

Концерт розпочався з пісні «Гей, пливе кача» у виконанні вокального ансамблю викладачів та учнів школи, якою вони вшанували пам’ять героїв Небесної сотні.

Свою творчість глядачам продемонстрували гуртківці молодшого, середнього і старшого шкільного віку. Діти старанно готувалися до концерту і їх виступи справили незабутнє враження на усіх глядачів. Присутні на концерті батьки вихованців, викладачі та всі гості, що завітали на захід аби поринути у надзвичайний світ музики і танцю, отримали велику насолоду від побаченого.

Звітна концертна програма була просякнута національною ідеєю, українським духом, патріотизмом та любов’ю до нашої Батьківщини.

Отже, нашим завданням є і на далі підтримувати обдаровану молодь, сприяти розвитку мистецьких закладів краю, проводити різноманітні культурно-масові заходи, конкурси, фестивалі задля збереження культурних цінностей народу та прищеплення любові до пісні й танцю.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ