Олександр Розізнаний: «В поточному році під час обстеження працівниками ДАІ місць ДТП у 21 випадку зафіксовано ті чи інші недоліки в утриманні ділянок вулиць і доріг»

Олександр Розізнаний: «В поточному році під час обстеження працівниками ДАІ місць ДТП у 21 випадку зафіксовано ті чи інші недоліки в утриманні ділянок вулиць і доріг»

12.04.14 08:31 0 686
В хмельницькому обласному управлінні міліції відбулося засідання «круглого столу», на якому міліціонери, посадовці, представники громадських організацій та журналісти говорили про те, чому у Хмельницькому та області погані дороги та як з цим боротися.

Начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний розповів, що кожного року працівники Державтоінспекції проводять огляд технічного стану доріг. За результатами складають протоколи, де зазначають, які саме ділянки автошляхів та вулиць потребують ремонту.

— В поточному році правоохоронці вже оглянули 2623 км доріг з понад семи тисяч наявних і виявили масу недоліків, що впливають на безпеку дорожнього руху. Серед виявлених негараздів — значна кількість ям, відсутність дорожньої розмітки, пошкодження технічних засобів регулювання дорожнього руху, — повідомив Олександр Григорович.

Працівники ДАІ на даний момент уже склали та направили до відповідних інстанцій 321 припис щодо усунення виявлених під час обстежень недоліків, а 29 відповідальних посадових осіб дорожньо-комунальних організацій притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 4 ст. 140 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт, що спричинили створення аварійної обстановки або пошкодження транспортних засобів, вантажів, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Під час засідання свою інформацію до присутніх довели і представники служби автомобільних доріг та житлово-комунальних підприємств, які опікуються автошляхами Хмельниччини.

За словами заступника начальника Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області Михайла Литовчука, цієї зими утворилося вдвічі менше ям, ніж минулої, завдяки меншим перепадам температур. Основну причину поганого стану доріг він вбачає в тому, що магістралі, які будувалися у 70-80-х роках, не були розраховані на шні вантажівки, які перевозять удвічі більшу вагу, тому доцільно змінити як технологію ремонту, так і технологію будівництва сучасних автошляхів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ