Хмельницька область: піротехніки знищили 3 вибухонебезпечні предмети

Хмельницька область: піротехніки знищили 3 вибухонебезпечні предмети

12.04.14 17:28 0 692
10 квітня о 12 годині групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області вилучено та знищено 82 мм мінометну міну часів війни. Вибухонебезпечну знахідку виявив напередодні мешканець с. Пархомівці Хмельницького району під час проведення земляних робіт.

Того ж дня, о 16 годині сапери вилучили та знищили в спеціально відведеному місці 76 мм артилерійський снаряд часів війни, який було виявлено 9 квітня мешканцем м. Старокостянтинів під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці.

Крім того, 11 квітня о 14:30 піротехніки знешкодили 152 мм артилерійський снаряд, який виявив мешканець м.Нетішин 10 квітня в районі лісового масиву.

Загалом із початку року на території Хмельниччини виявлено 330 вибухонебезпечних предметів.

ДСНС України звертається до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого оперативно-рятувального підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, за номером телефону 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: правоохоронці ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ