Олександр Розізнаний: «На засіданні спеціально створеної комісії ми разом з представниками громадськості "пролюструємо" кожного працівника ДАІ»

Олександр Розізнаний: «На засіданні спеціально створеної комісії ми разом з представниками громадськості "пролюструємо" кожного працівника ДАІ»

12.04.14 09:41 0 852
«На працівників УДАІ УМВС України в Хмельницькій області чекає повна та прискіплива люстрація» — про це заявив на брифінгу для представників засобів масової інформації начальник обласного управління міліції Олександр Розізнаний.

Полковник міліції розповів присутнім, що уже зроблені перші кроки до очищення міліцейських лав від хабарників, корупціонерів та тих працівників, які своїми діями дискредитують органи внутрішніх справ області. Люстраційну роботу у подільські міліції розпочали з підрозділів ДАІ.

— Ні для кого не таємниця, що інспектори ДАІ завжди вважалися найкорумпованішими працівниками міліції. На їх роботу завжди було чи не найбільше нарікань. Але зрозумійте мене правильно. Якщо я зараз заявлю, що з завтрашнього дня усі вони припинять займатися поборами на дорозі — це буде неправда. Не можна переламати за один день те, що культивувалося роками. Але відповідально заявляю, що робитиму усе можливе, аби викорінити це негативне явище. І тут без допомоги громадськості нам не обійтися. Лише спільними зусиллями можна досягти позитивного результату.

Олександр Григорович також закликав громадян не порушувати правил дорожнього руху, а якщо вже порушили — то не намагатися «вирішити питання» за допомогою хабара, тим самим сприяючи процвітанню корупції, а сплатити штраф у встановленому законом порядку.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ