У Львові обирають найкращу дитячу писанку – голосування на сайті

У Львові обирають найкращу дитячу писанку – голосування на сайті

12.04.14 12:40 0 754
У 18 дитячих клубах Львова від 24 березня проводять школу писанкарства, де дітей навчають як традиційним, так і новітнім технікам розпису писанок.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У суботу, 12 квітня, у Франківському районі проходитиме фестиваль «Божі писаночки». З 18 до 25 квітня у церкві Всіх святих українського народу проходитиме виставка великодніх робіт вихованців дитячих клубів Залізничного району. Ці та багато інших заходів будуть проходити за участю УДЮМКів Львова під час Великодня.

На сторінці управління молоді, сім’ї та спорту в соціальній мережі Facebook продовжується голосування на конкурсі «Писанковий дивосвіт». На сайті розміщено фото 44 дитячих писанок. П’ять переможців у різних вікових категоріях у двох номінаціях «Традиційна писанка» та «Креативна писанка» будуть визначати за найбільшою кількістю лайків.

Віддати голос за писанку, яка сподобалась, можна тут.

Переможців конкурсу будуть нагороджувати 14 квітня о 16:00 у каплиці св. Л. Оріоне після перегляду Великопостної вистави «Бджола мета», яку підготував Зразковий дитячо-юнацький хор «Радуниця».

Також із цією виставою хор завітає 16 квітня в Будинок дитини на вул. Таджицькій, 21.

Окрім цього, у суботу, 12 квітня, об 11:00 у Франківському районі буде проходити фестиваль «Божі писаночки». Педагоги дитячих клубів Франківського району проводитимуть майстер-класи з писанкарства та допомагатимуть учасникам відтворювати бойківські, лемківські, трипільські мотиви. Також можна буде спробувати зробити абстрактні модерні писанки й підвіски для великодніх атрибутів. Фестиваль проходитиме в актовому залі Франківської районної адміністрації (вул. Генерала Чупринки, 85).

З 18 до 25 квітня у церкві Всіх святих українського народу (вул. С. Петлюри, 32) триватиме Великодня виставка робіт вихованців дитячих клубів Залізничного району, на якій експонуватимуться писанки, декоровані бісером, квілінгом, декупажем, та великодні листівки, композиції й малюнки.

У клубі «Ровесник» (вул. Ф. Ліста, 2) Дитячі клуби Галицького району готують виставку «Великдень очима дитини».

До великодніх свят у дитячих клубах Львова відбуватимуться майстер-класи зі створення декоративних атрибутів. У клубі «Мандри» Сихівського району (вул. Білоцерківська,1) навчать робити великодні кошики методом паперопластики. У Галицькому районі цього тижня дітвора створює яскравих курчат у техніці квілінгу, а наступного тижня на склі малюватиме писанки.

Навчання супроводжується розповідями про звичаї і традиції святкування Великодня.

Нагадаємо, що заняття в дитячих клубах Львова є безкоштовними.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині стало більше ...
Наступна новина: Конгрес США схвалив ...

КОМЕНТАРІ