У неділю у Львові – Великопісний концерт-містерія «Страсті Христові»

У неділю у Львові – Великопісний концерт-містерія «Страсті Христові»

12.04.14 11:43 0 760
У Вербну неділю, 13 квітня, о 19.00 на площі перед Домініканським собором у Львові (пл. Музейна, 3) відбудеться Великопісний концерт-містерія «Страсті Христові», присвячений подіям Страсного тижня і великому празнику Христового Воскресіння.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, на концерті звучатимуть композиції у виконанні академічного камерного оркестру «Віртуози Львова», під диригуванням заслуженого артиста України Мирона Юсиповича.

Захід ініційований управлінням внутрішньої політики Львівської міської ради спільно з Львівською архиєпархією Української греко-католицької церкви.

Висвітлювати концерт-містерію будуть різні ЗМІ, серед них й ТРК «Львів», яка здійснить пряму он-лайн-трансляцію події.

«Ми прагнемо, щоб про такі заходи, як Великопісний концерт-містерія «Страсті Христові», дізналося якомога більше людей, адже це можливість продемонструвати єдність і духовний потенціал Львівщини. Крім того, у складні для нашої держави дні ми маємо нагоду разом морально пережити терпіння й муки Христа, щоб стати сильнішими духом та милосерднішими одні до одних», – зазначив керівник управління внутрішньої політики ЛМР Андрій Шевців.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ