В Івано-Франківській області підозрюваним у розбійному нападі на пенсіонера загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років

В Івано-Франківській області підозрюваним у розбійному нападі на пенсіонера загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років

12.04.14 08:05 0 674
В березні двоє чоловіків здійснили розбійний напад на 68-річного пенсіонера прямо в його помешканні, що в смт. Лисець. Чоловіка вони побили та зв’язали, а відтак викрали 16 тисяч гривень. Одного із двох розбійників міліціонери затримали, інший на даний час переховується від слідства.

В ході проведених оперативно-розшукових та слідчих дій правоохоронці встановили, що дане кримінальне правопорушення вчинили 42-річний та 51-річний мешканці Івано-Франківська.

Молодшого зі зловмисників було затримано та оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Старший ж із розбійників на даний момент переховується від слідства, працівники міліції здійснюють заходи зі встановлення його місцезнаходження.

За словами правоохоронців, вина чоловіків у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення повністю підтверджується зібраними в кримінальному провадженні доказами. Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «ПриватБанк» ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ