У Львівській області у Дрогобичі відбулася нарада за участю керівництва Дрогобицького міського відділу міліції

У Львівській області у Дрогобичі відбулася нарада за участю керівництва Дрогобицького міського відділу міліції

12.04.14 13:30 0 861
В приміщенні сесійної зали Дрогобицької міської ради 8 квітня відбулася нарада за участі керівництва Дрогобицького міського відділу міліції, керівників відділів та служб Дрогобицької міської ради, представників громадськості та органів місцевого самоврядування.

На зустрічі представники громадської спільноти обговорили заходи, спрямовані на стабілізацію роботи виробничої та соціальної сфери міста. Присутні узгодити спільні дії з усіма суб’єктами господарювання, що впливають на стан міста.

Начальник Дрогобицького міського відділу міліції, полковник міліції Андрій Білас, звернув увагу на позитивну співпрацю, взаємодію населення з правоохоронними органами та відзначив необхідність залучення громадськості до спільної боротьби зі злочинністю.

«Позитивним прикладом співпраці громадськості з правоохоронними органами є спільні патрулювання вулиць міста Дрогобича правоохоронців з представники Самооборони та Автомайдану», - зазначив Андрій Білас.

Завершив свій виступ керівник міськвідділу міліції зверненням до громадськості, акцентуючи увагу на принципах розвитку особистих якостей.

«Потрібно бути обачними, обережними, уважними. Необхідно бути пильними, не користуватися послугами людей, які намагаються увійти в довіру, у жодному разі, не розповідати незнайомцям подробиці про свою родину, заощадження та дорогоцінності, які належать родині», - добавив Андрій Білас.

Окрім виступу начальника Дрогобицького МВ, на нараді виступив секретар, директор Департаменту міського господарства та начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного населення виконкому Дрогобицької міської ради.

«Станом на в навчальних закладах міста Дрогобича навчається 14 дітей сімей-біженців з Кримського півострова», - повідомив Микола Летнянчин.

Про роботу відділення ДАІ та Дрогобицького району при ГУМВСУ у Львівській області доповів начальник відділення ДАІ капітан міліції Лаврик Василь Ілліч.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в ...
Наступна новина: Автономний преференційний ...

КОМЕНТАРІ