«Водна меліорація, як фактор інтенсифікації аграрного виробництва, на прикладі плодово-ягідного сектора Львівської області»

«Водна меліорація, як фактор інтенсифікації аграрного виробництва, на прикладі плодово-ягідного сектора Львівської області»

12.04.14 15:12 0 716
10 квітня 2014 року на базі Дорадчого центру Львівського обласного управління водних ресурсів за адресою: с. Малехів, вул. Л.Українки 51, Жовківського району, Львівської області проведено обласний семінар на тему: «Водна меліорація, як фактор інтенсифікації аграрного виробництва, на прикладі плодово-ягідного сектора Львівської області».

В семінарі прийняли участь керівники сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств області, начальники управлінь водного господарства та управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, представники наукових установ.

З доповіддями перед присутніми виступив в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Роман Верещинський та начальник Львівського обласного управління водних ресурсів Володимир Садовий.

Учасники семінару ознайомились із роботою лабораторії досліджень агрохімічних та водних властивостей грунтів Львівської гідромеліоративної експедиції та на практиці побачили функціонування різних систем регулювання водно-повітряного режиму грунтів у польових дослідах наукових установ Львівщини, закладених на базі Дорадчого центру.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Грошова реформа від ...

КОМЕНТАРІ