У Львові висадили Алею Небесної сотні

У Львові висадили Алею Небесної сотні

12.04.14 13:57 0 815
11 квітня 2014 року працівники апарату облдержадміністрації у Левандівському парку м. Львова висадили Алею Небесної сотні. Під час толоки, в якій взяли участь свободівці: голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, голова комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Олексій Балицький, посадили 40 саджанців дуба червоного.

"Дуб – це вічне дерево, і вічною буде пам'ять про нашу Небесну сотню, адже герої не вмирають", – сказала голова Львівської облдержадміністрації під час закладення Алеї Небесної сотні.

Нагадаємо, що висаджено алею в рамках місячника чистоти, озеленення та благоустрою, який розпочався на Львівщині 12 березня.

Очільниця області нагадала, що за результатами цьогорічного місячника чистоти, благоустрою та озеленення буде визначено переможців в кількох номінаціях, зокрема в категоріях "село", "місто", "район", а також найкращих серед тих, хто посадив найбільше дерев та прибрав найбільшу територію.

"Для переможців передбачено кошти з обласного фонду охорони навколишнього середовища, які можна буде використати тільки за цільовим призначенням. Зокрема, на придбання сміттєвих контейнерів, на техніку чи обладнання для підстригання трави, обрізання дерев тощо", – сказала Ірина Сех.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Митрополит Луцький і ...
Наступна новина: Закарпаття: на Свалявщині ...

КОМЕНТАРІ