У Львівській області Олег Панькевич вважає за необхідне оприлюднити інформацію про порядок розпродажу автомобілів органів влади

У Львівській області Олег Панькевич вважає за необхідне оприлюднити інформацію про порядок розпродажу автомобілів органів влади

12.04.14 12:33 0 762
Заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат України Олег Панькевич звернувся до Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка стосовно необхідності поширення інформації про порядок розпродажу автомобілів, які належать центральним органам виконавчої влади. Як відомо, нещодавно Кабінет Міністрів України ухвалив рішення відмовитися від автомобілів центральних органів влади і розпродати їх під контролем громадськості.

У своєму зверненні Олег Панькевич зазначає, до нього постійно звертаються громадяни з проханням надати їм інформацію про порядок розпродажу парку автомобілів, що належать центральним органам влади, оскільки такої інформації у відкритому доступі наразі немає.

З огляду на це, народний депутат просить опублікувати інформацію про порядок розпродажу парку автомобілів, а також поширити її через засоби масової інформації.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області у ...
Наступна новина: На Волині стало більше ...

КОМЕНТАРІ