Чернігів: Транспорт у поминальні дні працюватиме в посиленому режимі

Чернігів: Транспорт у поминальні дні працюватиме в посиленому режимі

12.04.14 10:56 0 749
У поминальні дні в обласному центрі традиційно збільшується кількість транспорту на маршрутах у напрямку кладовищ, зокрема, найбільшого міського кладовища «Яцево». Розпорядження про організацію проведення поминальних днів у м. Чернігові 27 - 28 квітня підписав міський голова Олександр Соколов.

Управлінню житлово-комунального господарства міськради доручено в ці дні забезпечити додатковий проїзд для легкового автотранспорту біля центрального входу до кладовища «Яцево». Щоб уникнути пробок, планується організувати наскрізний виїзд автівок із кладовища у північно-західному напрямку на автодорогу районного значення Чернігів – Товстоліс – Петрушин.

27-28 квітня управління транспорту та зв’язку міськради спільно з перевізниками організує додаткові маршрути до кладовища «Яцево» та інших кладовищ міста із залученням автобусів великої місткості. Буде суттєво збільшена кількість автобусів та маршрутних таксі на вже існуючих маршрутах громадського транспорту, що забезпечують перевезення пасажирів до міських кладовищ, організовані тимчасові маршрути.

За маршрутом № 43 із 10-ї до 16-ї рух автобусів відбуватиметься за напрямком «Вокзал – кладовище «Ялівщина», у цей же час працюватиме додатковий автобусний маршрут «Магазин «Сіверський» – кладовище «Яцево».

Збільшиться 27-28 квітня і кількість тролейбусів на маршрутах №№ 1 та 10, а графік роботи тролейбусів на маршрутах №№ 1 та 3 спланують із урахуванням часу відправлення та прибуття приміських поїздів, беручи до уваги особливе навантаження в ранковий та вечірній час.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українці здобули два ...
Наступна новина: На Тернопіллі добудову ...

КОМЕНТАРІ