Оперативники Рівненського міськвідділу затримали грабіжника

Оперативники Рівненського міськвідділу затримали грабіжника

12.04.14 16:03 0 730
Менш ніж за годину рівненські правоохоронці затримали зловмисника, який пограбував жінку

Пізнього вечора 39-річна рівнянка Наталія поверталася додому, коли зненацька до неї підбіг незнайомець, вирвав з рук сумку і зник у невідомому напрямку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та співробітники відділу карного розшуку. Наживою зловмисника стали особисті речі жінки, мобільний телефон, грошові кошти та банківська картка з пін-кодом до неї.

Міліціонери затримали чоловіка якраз, коли він намагався зняти кошти з викраденої картки в одному із банкоматів на вулиці Гагаріна.

Зловмисником виявися 31-річний рівнянин Віталій, котрий 2-го квітня повернувся з місць позбавлення волі, де перебував покарання за вчинення подібного злочину. Під час зовнішнього огляду у його кишенях правоохоронці виявили усі речі потерпілої.

— Я був нетверезий і мені потрібні були гроші на лікування мами, бо вона в мене тяжко хворіє, — говорить Віталій. — Я хотів повернути викрадену сумку, проте не встиг.

— Даний факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — Наразі підозрюваний затриманий в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Стамбулі обговорюють ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ