На Тернопіллі крав усе, що погано лежить

На Тернопіллі крав усе, що погано лежить

12.04.14 14:45 0 850
Злодійство стало способом життя для 26-річного тернополянина. Через свою погану звичку привласнювати чуже майно чоловік не раз потрапляв у поле зору правоохоронних органів - за його плечима декілька судимостей. Востаннє з місць позбавлення волі звільнився торік. Та навіть після цього не облишив своє ремесло.

За рік на волі молодий чоловік поповнив свій послужний список ще кількома кримінальними фактами. Востаннє спокусився на дитячу іграшку, щоправда вельми дорогу. Посеред ночі з під’їзду багатоповерхівки поцупив дитячий мотоцикл, який належав сусідському хлопчакові. До слова, за такий мініатюрний транспортний засіб на інтернет-форумах правлять ціну у декілька тисяч гривень. Крадій, мабуть, вже планував вигідно продати крадене та не вдалося. На вулиці його зупинили співробітники патрульно-постової служби. У міліціонерів викликав підозру чоловік, який пізно вночі йшов з дитячим мотоциклом.

Пізніше з’ясувалося, що підозрюваний причетний ще й до двох крадіжок мобільних телефонів. Пристрої зв’язку цупив у випивак, які мали необережність задрімати у громадських місцях.

За усіма фактами крадіжок розпочато кримінальні провадження за правовою кваліфікацією частини 2 статті 185 ККУ (крадіжка, скоєна повторно). Примітно, що нові злочини тернополянин скоював поки суд заслуховував справу, в якій він – головний підозрюваний.

СЗГ УМВС України

В Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Вербна афіша
Наступна новина: Олег Панькевич: "Нема ...

КОМЕНТАРІ