Тернопіль отримав міжнародну нагороду

Тернопіль отримав міжнародну нагороду

12.04.14 08:09 0 698
Другий рік поспіль за міжнародним рейтингом «Європейські міста та регіони майбутнього», який проводив британський журнал fDi Magazine, Тернопіль отримав нагороду в номінації «Ефективність витрат на ведення бізнесу» для міст з населенням до 250 тис. осіб.

«За оцінками експертів, іноземні інвестори в Тернополі можуть розраховувати на вигідні умови для залучення працівників, фінансового ресурсу та закупівлі обладнання, ми ж у свою чергу робимо усе, що від нас залежить, щоб створити хороший інвестиційний клімат у місті. Показовим є ще й той факт, що поряд з Тернополем у рейтингу знаходяться міста Угорщини, Сербії, Македонії, Болгарії», - зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Видання fDi Magazine є підрозділом Financial Times. Воно є одним з найавторитетніших у світі у сфері залучення прямих іноземних інвестицій.

FDI Рейтинг «Європейські міста та регіони майбутнього» — це рейтинг, який встановлює найкращі міста для ведення бізнесу та інвестиційного розвитку усієї Європи. Проходить він один раз на два роки.

Рейтинг складається на основі незалежного оцінювання по шести критеріях: економічний потенціал, людські ресурси, ефективність витрат на ведення бізнесу, якість життя, якість інфраструктури, легкість ведення бізнесу.

Участь у рейтингу взяли 468 міст і 110 європейських регіонів. Всі міста були розділені на 4 категорії за кількістю населення. Найбільш інвестиційно привабливими визнали Лондон, Париж і Відень.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі обиратимуть ...
Наступна новина: В Луцьку облаштуймо разом ...

КОМЕНТАРІ