На Тернопільщині правоохоронці зустрілися із представниками ОБСЄ

На Тернопільщині правоохоронці зустрілися із представниками ОБСЄ

12.04.14 17:48 0 902
Представники місії ОБСЄ зі спостереженням за виборами завітали до Чортківського райвідділу міліції. Під час зустрічі з керівником місцевого райвідділу спостерігачі обговорили питання забезпечення охорони громадського порядку працівниками міліції під час позачергових виборів Президента України, які відбудуться 25 травня.

Крістен Робсон зі Швеції та Лара Залускі з Канади, які були на зустрічі, будуть здійснювати спостереження за ходом організації, підготовки та проведення виборчої кампанії на Тернопільщині. Іноземні гості цікавилися, як у нашому краї відбуваються вибори, як правоохоронці забезпечують правопорядок під час їх проведення.

- Ми готові належним чином забезпечити охорону громадського порядку під час виборів Президента, - запевнив спостерігачів начальник Чортківського райвідділу міліції Олег Янчинський. – Для нас, як і для Вас важливо, аби вибори відбулися без порушень, чесно та прозоро.

Також піднімалося питання – як здійснюють волевиявлення самі співробітники органів внутрішніх справ, чи мають змогу проголосувати.

- Намагаємося закріпити співробітників міліції за дільницями поблизу їхнього місця проживання чи реєстрації, - сказав Олег Віталійович.

Представники місії ОБСЄ подякували керівництву місцевого райвідділу за зустріч. Та пообіцяли надалі співпрацювати.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному розповіли про ...
Наступна новина: У Львівській області 11 ...

КОМЕНТАРІ