Gorchitza без Ґорчіци

Gorchitza без Ґорчіци

12.04.14 16:29 0 1139
Групу Gorchitza залишив один з її засновників і головний музичний ідеолог проекту Олексій Ґорчіца (Gorchitza). Про це він повідомив у своєму Фейсбуці, паралельно розвіявши і чутки про те, що в колектив повертається попередня вокаліста Alloise.

«ДрУгі мої, тут вийшла певна плутанина. Розумію, що всім зараз не до цього, але спішу повідомити, що Морально я пішов з групи gorchitza ще в минулому, 2013 році, а Фізично залишив склад в цьому – 2014», - написав музикант.

Як пише Олексій, попередньо він планував сконцентруватися на студійній роботі, але на одній імпрезі він зустрівся із попередньою вокаліст кою своєї команди, а тепер сольною виконавицею Alloise Richter і вони вирішили разом робити музику. Так що тепер Олексій влився в склад Alloise. Окрім нього таку ж міграцію здійснив і інший постійний учасник Gorchitza Олексій Кириченко.

В повідомленні Олексій Ґорчіца також дає зрозуміти, що буде поступово змінювати і свій творчий псевдонім і відтепер його діджей-сети і творення саунд-дизайну відбуватиметься під іменем Casual Man.

Alloise Richter на своїй офіційній ФБ-сторінці підтвердила інформацію про те, що її колектив поповнився двома новими учасниками.

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: “Громадяни України, яких ...

КОМЕНТАРІ