Реформи у Країні Мрій

Реформи у Країні Мрій

12.04.14 19:13 0 1204
Фестиваль Країна Мрій цього року оновиться. По-перше, легендарна літня етно-толока відбудеться на новому для себе місці – у столичному парку Феофанія, а не на Співочому Полі, як це було від 2004-го року. А по-друге, фест випробовує нові для себе форми організації і запрошує всіх охочих і активних людей стати його співтворцем та інвестором.

«Можливо не випадково у цьому році ми знаходимо нові горизонти, мабуть вже назріли ці зміни. Я вважаю, що в наші складні часи треба продовжувати те, що ти робиш і робити це якнайкраще», - сказав ініціатор фестивалю Олег Скрипка.

Оновлення заплановані кардинальні. Крана Мрій запроваджує механізм Спільні Кошти. На думку організаторів, це дсть можливість відвідувачам прямо впливати на організацію імпрези. Детальніше про цю ідею можна дізнатися на сторінці dreamland.karabas.com, а написавши на krainamriy2012@gmail.com можна навіть запропонувати свій майданчик, напрямок і власну активність.

Поки що на сайті зібрано лише 560 гривень із запланованого мільйона. Але час іще є і оприлюднена програма цьогорічної Країни Мрій повинна посприяти активізації коштодавців.

Як повідомляє прес-служба імпрези, цього року, на фестивалі ви побачите та почуєте:

- Олега Скрипку та джаз-кабаре Забава (французька програма)- новий проект групи «Бумбокс» та Романа Гриньківа (Україна); - «Toumast»(Нігер); - «Kissmet»(Велика Британія, Індія); - «Earth Wheel Sky Band»(Сербія), - «Перкалаба»(Україна), - «The Вйо»(Україна), - «Miazsz»(Польща), - Кабаре-Бенд «Серебряная Свадьба»(Білорусь) та інші.

Нововведення цьогорічного фестивалю:- нова сцена «Театр – Кабаре»; - «Обрядовий майданчик» - електронний простір «Етно-Диско-Лаунж»- виставки картин і фото

Також гостей столиці запрошують у наметове містечко Традиційно на фестивалі будуть: «Велика Сцена», «Сцена Традиція» (раніше Під Стінами Лаври), алея майстрів, дитяча галявина, «Кобзарська Сцена», книжковий ярмарок, «Літературна Сцена», «Кримсько-татарська Сцена», «Місце Сили» (раніше алея здоров’я), майданчик Японського культурного центру, козацькі розваги, подіум «Етно Fashion».

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ