Начальник Хмельницької обласної міліції зустрівся з редакційними колективами місцевих телеканалів

Начальник Хмельницької обласної міліції зустрівся з редакційними колективами місцевих телеканалів

13.04.14 14:05 0 701
Пошук актуальних форм співпраці, взаємодію та оперативність інформування обговорили під час зустрічі у трудовому колективі начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний та працівники обласних телеканалів «Ексклюзив» та «ТВ-7».

У невимушеній неофіційній обстановці журналісти, оператори та режисери жваво висловлювали свої пропозиції щодо створення та розвитку майбутніх спільних проектів, які допоможуть міліції відновити втрачену довіру та дозволять максимально оперативно та достовірно інформувати населення про стан криміногенної ситуації в області.

Дехто з творчих працівників висловив готовність не тільки створювати інформаційний продукт щодо діяльності органів внутрішніх справ області, а й стати членом добровільного громадського формування з охорони громадського порядку, щоб у разі потреби стати на захист правопорядку і законності в області пліч-о-пліч з міліціонерами.

Полковник міліції, у свою чергу, пообіцяв частіше залучати представників мас-медіа до проведення спільних рейдів та спецоперацій, щоб вони мали нагоди на власні очі, у форматі «зсередини», побачити нелегкі трудові будні подільських правоохоронців.

На завершення зустрічі Олександр Григорович провів 30-тихвилинний прямий ефір у студії телеканалу «Ексклюзив», відверто відповідаючи на запитання ведучого і глядачів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ман Сіті цікавиться ...
Наступна новина: У Львівській області в ...

КОМЕНТАРІ