Львівські рятувальники долучилися до Всеукраїнського Дня довкілля

Львівські рятувальники долучилися до Всеукраїнського Дня довкілля

13.04.14 13:43 0 710
Колектив рятувальників Львівщини активно долучився до щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля». Проходить така акція в рамках реалізації державної програми на виконання Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Указу Президента України від 6 серпня 1998 року «Про День довкілля», розпорядження Кабінету Міністрів України «Деякі питання проведення всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля», з метою забезпечення збереження та примноження зелених насаджень, прибирання та благоустрою пожежно-рятувальних підрозділів, прибудинкових територій й збереження навколишнього природного середовища.

У відповідності до доручення Державної служби України з надзвичайних ситуацій та розпорядження Голови Львівської облдержадміністрації розроблено комплекс заходів по проведенню Дня довкілля у підрозділах ДСНС Львівщини.

Напередодні Великодніх свят рятувальники зайнялися благоустроєм пожежно-рятувальних підрозділів та прилеглих до них територій. Дружній колектив вогнеборців побілив тротуарні бордюри, провів комплекс робіт по приведенню в належний стан фасадів будівель і споруд пожежно-рятувальних підрозділів, підрізали дерева, прибрали та підстригли газони, провели роботи по озелененню територій підрозділів. Окрім проведення робіт по облаштуванню зовнішніх територій, рятувальники перевірили стан енерго-, водо- та газового господарства підрозділів, прибрали робочі кабінети та привели до належного вигляду пожежну техніку й обладнання.

Будівля ГУ ДСНС Львівщини розташована в історичній частині Львова, поруч з нею розмістився затишний скверик для відпочинку населення. Працівники апарату управління допомогли місту у проведенні місячника озеленення, прибирання та благоустрою Львова. Рятувальники очистили газони скверу від сухої трави, листя й сміття, побілили бордюри та дерева.

Не зважаючи на хмарну дощову погоду, вогнеборці доказали, що їм не страшні ні вогонь, ні дощ, ні лопата. Кожен старався якнайкраще виконати усі господарські роботи, створюючи таким чином комфортні умови для праці.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ман Сіті цікавиться ...

КОМЕНТАРІ