Луцькі правоохоронці вгамовували молодиків, котрі влаштували масову бійку на АЗС

Луцькі правоохоронці вгамовували молодиків, котрі влаштували масову бійку на АЗС

13.04.14 12:20 0 960
В обласному центрі працівники групи затримання Державної служби охорони підранок припинили у барі на автозаправці бійку молодих людей.

Близько шостої ранку наряд роти міліції відділу Державної служби охорони при УМВС у Волинської області вирушив за викликом «тривожної кнопки» на АЗС по проспекту Відродження, що в Луцьку.

Коли правоохоронці прибули за вказаною адресою, відразу побачили, що на території АЗС відбувається бійка, у якій взяли участь близько десяти осіб. З появою міліцейського авто, розбишаки почали втікати з місця події.

– У результаті конфлікту постраждали двоє парубків і дівчина, котрі отримали тілесні ушкодження у вигляді синців та забійних ран, – розповів начальник Луцького РВ УМВС України у Волинській області полковник міліції Сергій Тягунов. – Одного із втікачів наряд Державної служби охорони затримав і доставив до міськвідділу міліції для встановлення всіх учасників події.

За попередніми даними, молоді люди протягом ночі встигли «відпочити» у двох розважальних закладах Луцька. А в бар на АЗС, з їхніх слів, приїхали випити кави.

– Нічні «розваги» молодих людей підпадають під дію частини другої статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Проводяться слідчі дії з метою встановлення всіх учасників бійки, – повідомив начальник райвідділу міліції.

Ігор ПРОЦЕНКО,

ВДСО при УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Росіяни віддають Україні ...

КОМЕНТАРІ