В Івано-Франківській області за збут наркотиків затримали 32-річного калушанина

В Івано-Франківській області за збут наркотиків затримали 32-річного калушанина

13.04.14 19:46 0 808
Аби отримати змогу затримати правопорушника працівники СБНОН Калуського РВ УМВС провели цілий ряд процедур. В ході слідчо-оперативних дій здійснювався контроль за закупівлею наркотику, результати якого дозволили провести в помешканні громадянина санкціонований обшук.

Під час санкціонованого обшуку помешкання правопорушника було виявлено близько 100 г марихуани, частина якої вже була розфасована для продажу, зерна канабісу для його вирощування та 2 г амфетаміну.

Також міліціонери виявили засіб для викурювання наркотиків та електронні ваги для їх зважування.

Окрім того в правопорушника вилучили півтори тисячі гривень, отриманих з продажу наркотичних засобів.

За словами старшого оперуповноваженого ВБНОН УМВС України в Івано-Франківській області капітана міліції Віталія Паращука, чоловік виявився раніше судимим за аналогічні наркозлочини. Його затримали в порядку ст.208 КПК України та помістили до ІТТ.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Правопорушникові загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ