В Івано-Франківській області надвірнянські правоохоронці розкрили крадіжку з гаражу

В Івано-Франківській області надвірнянські правоохоронці розкрили крадіжку з гаражу

13.04.14 18:58 0 716
Невідома особа, шляхом злому дверей, проникла в приміщення гаражу одного із жителів Надвірнянщини, звідки таємно викрала електричну пилу «Інтерскол». Правоохоронці взяли до уваги увесь характер та спосіб скоєння злочину.

З метою перевірки отриманої інформації був проведений ряд необхідних оперативно-розшукових заходів та здійснено аналіз скоєних подібних крадіжок з будинків за останній час. В результаті злагодженої роботи працівників сектору карного розшуку та інспекторів ВДАІ Надвірнянського районного відділу міліції було затримано двох людей: 27-річного жителя району та його 16-річного неповнолітнього товариша.

За місцем проживання злочинців були проведений санкціонований обшук, під час якого виявлено та вилучено знаряддя скоєння злочину, викрадене майно.

Під тиском незаперечних доказів підозрювані повністю зізнались у скоєному. Для з’ясування всіх обставин, зловмисників було затримано та доставлено до райвідділу міліції. За словами начальника Надвірнянського РВ УМВС Івана Кавінського, на даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу для зловмисників.

Наразі слідчим відділом Надвірнянського райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження передбачене ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло»). Санкції цієї статті передбачають непривабливу перспективу чоловікам – позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Держприкордонслужба ...
Наступна новина: Сергій Корольов – ...

КОМЕНТАРІ