Лучани беруть участь у всеукраїнській акції «Зробимо Україну чистою!»

Лучани беруть участь у всеукраїнській акції «Зробимо Україну чистою!»

13.04.14 10:09 0 832
Вже стало доброю традицією до Великодня прибирати наші двори і вулиці.

в рамках всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!» працівники комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради прибирали сквер Героїв Майдану за РАЦСом. Нагадаємо, що таку назву скверу присвоєно рішенням сесії міської ради від 26.02.2014 року.

У толоці брали участь міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Святослав Кравчук, секретар міської ради Сергій Григоренко та заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

Микола Романюк зауважив, що акція з санітарного прибирання міста триватиме не лише вона також буде відбуватися протягом наступного тижня. Він попросив усіх небайдужих мешканців міста, підприємців, керівників установ та організацій долучитися до наведення благоустрою до Великодніх свят. «А ще важливо не смітити й виховувати у сім’ях бережливе ставлення до спільного майна», – сказав міський голова.

З 12 години до участі в акції долучилися представники молодіжних громадських організацій. Вони прибиратимуть території міста, які напередодні були визначені відділом екології разом з представниками молодіжних організацій:

лугопарк вздовж р.Стир та вул. Набережної (від мосту на вул. Ковельській до мосту на вул. Шевченка, до р.Сапалаївка, річковий порт, „Нова лінія”);

парк ім. 900-річчя м.Луцька;

Теремнівські ставки;

сквер на розі вул. Конякіна – вул. Гордіюк (40-й квартал);

вул. Чорновола (від „Срібних лелек” до „Снігової королеви”);

дитяча залізниця (вул. Шопена);

пр-т Перемоги (під шляхопроводом через залізничні колії);

„Тещин язик” (пр-т Волі – вул. Глушець);

сквер на вул. Рівненській (біля електроапаратного заводу);

Старе місто (навколо Луцького замку).

Міська рада видала учасникам акції 400 пар рукавиць та 600 одноразових мішків. Комунальні підприємства міста забезпечили транспортом для вивезення сміття.

Запрошуємо усіх небайдужих мешканців міста, підприємців, керівників установ та організацій взяти участь в генеральному прибиранні, навести порядок на вулицях міста, площах, у скверах та парках.

Спільними зусиллями зробімо наше місто чистим!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ