Закарпатська область: рятувальники провели передвеликодню толоку

Закарпатська область: рятувальники провели передвеликодню толоку

13.04.14 17:36 0 684
Не чекаючи Дня довкілля, який традиційно відзначається третьої суботи квітня, колектив закарпатських рятувальників провів 12 квітня, весняну толоку. Така весняна передвеликодня толока уже стала традиційною для Управління ДСНС України у Закарпатській області, а участь у природоохоронних заходах – справою звичною для кожного працівника служби «101».

У «суботнику» взяли участь всі підрозділи Управління ДСНС України у Закарпатській області, а це майже півтори тисячі осіб. Працівники долучили до загального прибирання не тільки своїх родичів, а й друзів. Спільною працею дружній колектив рятувальників впорядкував територію загальною площею понад 14 га, де було висаджено 250 плодово-ягідних дерев та різноманітних кущів.

Також працівники Управління провели «генеральне» прибирання кабінетів та очистку прилеглої території; обрізали та побілили дерева. Не забули рятувальники й про оновлення пам'ятника ліквідаторам Чорнобильської АС, його було пофарбовано та облаштовано. Крім того, пожежники додатково оглянули та привели до належного вигляду пожежну техніку та обладнання.

Керівництво Управління ДСНС на чолі з начальником Управління Мирославом Щербеєм також долучились до загального прибирання.

«Відрадно, що з кожним днем до заходів з впорядкування долучається все більше жителів краю. Спільними зусиллями звершується добра й благородна справа – зробити Закарпаття найкращим та найзеленішим. У цей день заходи, спрямовані на збереження навколишнього середовища, набувають масового характеру. Простіше: ми наводимо порядок і чистоту не лише в окремій організації чи місті, районі, селі, області, а в нашому спільному домі – єдиній державі Україна.

Важливо наголосити, що такі заходи є не лише певною трудотерапією, а й прикладом суспільно-корисної діяльності, способом спілкування та допомоги один одному», – зазначив начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Єдину українську школу ...
Наступна новина: Моряки корвету «Тернопіль» ...

КОМЕНТАРІ