Лавров не бачить «нічого дивного» в тому, що громадяни Росії беруть участь у сепаратистських акціях в Україні

Лавров не бачить «нічого дивного» в тому, що громадяни Росії беруть участь у сепаратистських акціях в Україні

13.04.14 11:40 0 847
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров не бачить «нічого дивного» в тому, що громадяни Росії беруть участь у сепаратистських акціях на південному сході України. Про це він сказав в інтерв`ю програмі «Недільний вечір з Володимиром Соловйовим» на телеканалі «Россия 1». Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Там немає наших військовослужбовців, наших агентів. Є російські громадяни, декількох з них показували в низці телепередач, один хлопець приїхав з Волгограда. У цьому немає нічого дивного: на Майдані кого тільки не було, включаючи шведських екстремістів тощо. Нічого подібного там не відбувається. Нас звинувачують, що там якісь агенти російських спецслужб − але їх там немає. Військ там також наших немає. Те, що люди були доведені до відчаю, коли вони вивішували російські прапори, кричали: «Путін, допоможи, врятуй нас від фашистів» − це, перш за все, провина тих, хто оголосив себе владою в Києві. Не розмовляти з людьми не можна», − заявив Лавров.

За його словами, за 2,5 місяці після зміни влади керівництво України навіть не подумало про те, аби поїхати на південний схід і поговорити з людьми. При цьому він сподівається, що в Україні буде ухвалений закон про місцевий референдум.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пошуки літака компанії ...
Наступна новина: Правоохоронці вилучили у ...

КОМЕНТАРІ